TEL. RESERVES 93 114 05 80  //  634 515 715

Obrim de dimecres a diumenge de 10h a 17h. Per reserves: [email protected]
< ?php bloginfo('name'); ?>

Energies renovables i eficiència energètica

Mesures dutes a terme per a un ús eficient de l’energia:

 

1·  Llums de baix consum (LED) i dispositius d’encesa automàtics.

2·  Plaques solars tèrmiques que escalfen l’aigua per a l’ús diari i per subministrar l’aigua ja calenta a rentavaixelles per disminuir el consum elèctric de les resistències elèctriques. Amb la instal·lació de plaques solars tèrmiques, obtenim l’aigua calenta necessària per al dia a dia de la nostra activitat. A l’hivern escalfem l’aigua que circula pel terra radiant.

3·  Instal·lació d’un monitor de control del consum elèctric de la marca Current Cost. Conegut com a «ENVI».

4·  Instal·lació de 36 plaques fotovoltaiques Conergy amb una potència total de 21,1 kW que ens permeten produir-nos el 25% de l’electricitat. L’estalvi en factura és de més del 30%. Ha estat un projecte pioner a Europa com a primera instal·lació FV connectada a xarxa sense primes ni subvencions. Amb el nostre projecte demostrem que surt més econòmic produir electricitat pròpia que no pas comprar-la a la xarxa. El projecte ha estat possible gràcies al suport i assessorament de l’empresa Solartradex.com.

La generació prevista és d’uns 12.500  kW/h l’any, i ens permetrà amortitzar la inversió en  7,5 anys, moment a partir del qual tot serà estalvi. Aquest projecte ha resultat guanyador en la categoria Energia Fotovoltaica en els premis europeus Intersolar 2013 i el premi Eurosolar 2013.

L’energia de la xarxa la comprem a  SOM ENERGIA, Cooperativa de Producció i Consum d’Energia Renovable. A Lasal estem convençuts que  és la manera més responsable de canviar el mercat elèctric i donar suport a les energies renovables, per això, us animem a fer-vos-en socis.

logo-solar-tradex

logo-conergy

logo-eco-100

som-energia