TEL. RESERVES 93 114 05 80  //  634 515 715

Obrim de dimecres a diumenge de 10h a 17h. Per reserves: [email protected]
< ?php bloginfo('name'); ?>

Qui som

Amb Lasal del Varador (2007) volíem fer un projecte per poder gaudir del mar tot l’any, un lloc per poder menjar plats ben cuinats, plats senzills però de qualitat –sense salses ni concentrats artificials– que mantinguessis tot el valor nutritiu dels aliments i facilitessin la digestió.

La Sal  dl V restaurant 38984

En definitiva volíem fer el lloc que ens agradaria poder gaudir nosaltres. Un lloc confortable, amb plats saludables i bons i un tracte directe i honest… i tot això ho volíem fer respectant al màxim el medi ambient. Es a dir gaudir del que ens ofereix la natura però respectant-la al màxim.

Volem oferir un espai  on poder gaudir dels petits plaers de la vida: un cel blau, l’olor a platja, una cervesa amb tota la seva espuma, un bon arròs, un cafè intens, un gintònic ben servit i unes rialles en bona companyia….

Des d’un bon entrepà per esmorzar al plat més elaborat de la carta, mirem de posar-li els millors ingredients i la cura i la il·lusió que es mereix.  Ens agrada compartir amb vosaltres el nostre projecte i cada un dels detalls que hem cuidat i millorat!

El camí que portem fet no ha estat fàcil, ni exempt de proves i de paciència…de moure’ns, d’investigar, d’ invertir, de demanar crèdits a bancs, família i amics (gràcies a tots!… per poder oferir-vos la millor versió de Lasal que podia existir, corregint quan ens hem equivocat, qüestionant totes les nostres maneres de fer… refent i refent… Els reptes i millorar el que tenim ens fa feliços!

No ha estat fàcil… però finalment sentim que estem a prop del projecte somiat!