Política de privacitat

Legal

El domini: http://www.lasalvarador.com és propietat de Lasal del varador SL, amb  NIF B64539398, Registre Mercantil de Barcelona Tom 39589, Foli 78, Fulla B 351094 Inscripció 1.

El domicili fiscal de l’empresa és passeig Marítim, 190, s/n, 08301, Mataró, Espanya. Et pots posar en contacte amb nosaltres per telèfon (93 114 05 80) o per e-mail (info@lasal.com).

Propietat Intel·lectual

La totalitat d’aquesta pàgina web està protegida per drets de propietat industrial o intel·lectual que l’usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o la distribució dels materials inclosos en aquesta pàgina web sense autorització expressa de Lasal del Varador SL.

Responsabilitat dels enllaços

Lasal de Varador inclou en la seva pàgina web una sèrie d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors i recomanacions, únicament amb la intenció de fer publicitat pels treballs realitzats per encàrrec d’aquests. Lasal Varador SL no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquestes pàgines web o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les dades personals s’incorporaran a fitxers de titularitat de Lasal del Varador SL amb l’única finalitat de poder atendre adequadament les peticions d’informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos.

Per exercir els drets d’accés, de rectificació o cancel·lació i oposició que preveu la Llei, pots dirigir-te mitjançant carta a passeig Marítim, 190, 08081, Mataró (Barcelona) amb la referència «Protecció de dades».

lasal foto 03