MATÈRIA PRIMERA

A Lasal del Varador apostem pels productes ecològics i de proximitat per configurar una proposta gastronòmica de qualitat. El nostre repte és aconseguir una cuina compromesa i sostenible fent servir allò que ens ofereix la comarca i el territori: Peix de Custòdia i de la llotja d’Arenys de Mar, producte ecològic d’horta local, oli i arrossos de Ponent, vedella ecològica de Girona i vins i caves de la comarca i d’altres territoris catalans.

Productes de temporada

La carta i, en especial, el menú diari tenen en compte els productes propis de temporada per poder gaudir de tota la riquesa alimentària que la natura ens ofereix en cada moment i poder degustar les estacions en cada plat.

Cuina mediterrània

Cuinem seguint els criteris de la cuina saludable amb la quantitat justa d’oli i salses, sense additius ni concentrats. Tots els plats es cuinen al moment per garantir la màxima concentració de gust i nutrients.

lasal 2019 11
icons alergies gluten free
icons alergies vegan
icons alergies lactics
icons alergies fruits secs

Opcions alimentàries

Des de Lasal del Varador valorem i defensem el compromís amb totes les opcions alimentàries. Hem volgut fer una cuina sensible i oberta a les diferents realitats alimentàries, sempre provant de mantenir la màxima qualitat i honestedat. És per això que oferim plats vegetarians i vegans, productes sense gluten, sense làctics i altres opcions.

Procurem que la nostra cuina sigui inclusiva i respectuosa tenint en compte les diverses intoleràncies i al·lèrgens. A la carta podreu trobar, especificats mitjançant símbols explicatius, cada un d’aquests conceptes.

plato esalada

SLOW FOOD KM0

Lasal del varador, primer restaurant del maresme amb segell slow food km0

Slow Food és una associació internacional, present a més de 160 països, que es dedica a la promoció de l’ecogastronomia. Defensa una cuina vinculada a la terra i als productes locals, ecològics i de qualitat. Entén que el plaer i el gaudi en l’alimentació han d’anar lligats a un nou sentit de responsabilitat que tingui en compte l’equilibri amb l’ecosistema, la defensa de la biodiversitat i el compromís ètic amb els productors.

BIOSPHERE RESPONSIBLE TOURISM

Lasal del varador amb el turisme sostenible i compromès

Lasal del Varador ha estat reconeguda amb el certificat Biosphere. Aquest segell certifica els establiments compromesos amb una activitat turística responsable i sostenible, que garanteixen un equilibri adequat entre les dimensions econòmica, sociocultural i mediambiental.

lasal 2019 plats 01