MOBILITAT SOSTENIBLE

Des de Lasal del Varador apostem per un canvi de paradigma en la mobilitat, que trenqui amb la dependència del vehicle privat i afavoreixi una mobilitat en xarxa, compartida i verda. Entenem la sostenibilitat des d’una perspectiva holística i, des de la nostra activitat, procurem transformar els diferents àmbits que hi incideixen.

LASAL DEL VARADOR + SOM MOBILITAT

Els dos projectes s’uneixen per facilitar l’accés a la mobilitat elèctrica de forma senzilla i econòmica. Des del 2017, els clients de Lasal, a canvi dels punts que aconsegueixen amb la targeta de fidelització, poden llogar cotxes elèctrics de la cooperativa Som Mobilitat sense cap cost.

mobilitat
logo som mobilitat

SOM MOBILITAT

Som Mobilitat és una societat cooperativa de consumidors i usuaris, sense ànim de lucre, nascuda l’any 2016. Impulsa projectes per a una mobilitat més sostenible i menys contaminant. Treballa en xarxa amb altres cooperatives de mobilitat i persegueix l’objectiu de transformar el paradigma de la mobilitat, per això aposta per una mobilitat compartida, cooperativa i en xarxa, per disminuir al màxim la dependència del vehicle privat i per fomentar altres formes de mobilitat basades en les energies renovables.

lasal 2019 26