RESIDUS

Sostenibilitat és generar el mínim de residus possibles. En l’exercici de la nostra activitat, procurem no generar-ne d’innecessaris. Els que no podem evitar els separem en una política estricta de reciclatge per minimitzar-ne l’impacte ambiental.

REDUCCIÓ I GESTIÓ EFICIENT DELS RESIDUS

Prioritzem la compra de productes a granel i a l’engròs per reduir el nombre d’embolcalls innecessaris. La major part dels nostres proveïdors són de l’àmbit local, fet que ens permet minimitzar els desplaçaments, evitar la contaminació associada i facilitar el retorn dels envasos al proveïdor. Alguns productes, com el iogurt, ens els produïm nosaltres mateixos, d’aquesta manera estalviem gran quantitat d’envasos i evitem el transport del producte.

LaSalVarador 0941

ECONOMIA CIRCULAR I RECICLATGE

Alguns dels residus que generem els poden reutilitzar els nostres proveïdors i retornar-nos-els en forma de producte. El marro del cafè el reutilitza el nostre proveïdor d’ous per criar cucs per a les gallines; el taps de suro els recicla el celler de vins. Reciclem les restes orgàniques; les ampolles de vidre no retornables; el paper, el cartró i les caixes de fusta, i les llaunes, els envasos i els plàstics.

lasalvarador 0688